Barcelona és molt més

Notícies

Comparteix:

SIS NOUS ASSOCIATS EN EL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU

El passat 4 de febrer es va ratificar l¿adhesió al Barcelona Province Convention Bureau de sis nous associats que reforcen la seva oferta en espais singulars, allotjaments i espais de congressos a la província de Barcelona. El Teatre-Auditori de Granollers i el Campus Motor Anoia (castellolí) entren a formar part de l¿oferta d¿espais de fires i Congressos. En la categoria d¿allotjaments s¿han adherit l¿Hotel Desitges ubicats a Sant Pere de Ribes, l¿Hotel Can Galvany a Vallromanes i Double Tree by Hilton La Mola, de Terrassa. L¿edifici modernista de La Fundació antiga Caixa Sabadell ha estat la nova incorporació com a espai singular al Vallès Occidental. Amb aquests sis nous membres, el Barcelona Province Convention Bureau amplia les possibilitats de servei al territori provincial, per a l¿organització de Congressos, Convencions , Reunions i Incentius.


FAM TRIP MICE MÈXIC

Aquest proper diumenge 29 de setembre, rebrem a la província de Barcelona un grup de sis operadors mexicans especialitzats en el segment MICE, que visitaran les comarques del Vallès Oriental, el Maresme i el Garraf. Aquest és un dels fam trips compartits entre el BCB i el BPCB, dintre del projecte d¿accions comunes endegat aquest any 2013, i que ens permet introduir-nos en mercats llunyans aprofitant el ressò de la marca Barcelona.


GOLDEN WHEELS NOU MEMBRE DEL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU

A partir del primer de juliol comptem amb un nou membre associat del Barcelona Province Convention Bureau, l¿empresa ubicada a Molins de Rei, Golden Wheels. Aquesta empresa familiar, es dedica al lloguer de jets privats i vehicles d¿alta gamma amb conductor des de 1997. Disposa d¿una ampla flota de vehicles Top Class, First Class, Van, Minibus i Autocar, així com jets privats per donar servei als seus clients, entre els quals es troben les principals ambaixades ubicades a Catalunya. Els seus conductors estan formats per oferir, no solament el servei de transport, sinó també els serveis de traductor, guia turístic o assistent personal.


MEET IN PUBLICA UN REPORTATGE SOBRE ESDEVENIMENTS A LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

La revista Meet In ha publicat al seu número d'abril un reportatge sobre reunions i incentius a la província de Barcelona sota el títol "Qüestió de seny". Fruit del Press Trip realitzar al mes de març, l'article parla de diferents alternatives per a esdeveniments a la província , tant per la Costa Barcelona com per Catalunya Central. Es ressalten la diversitat de paisatges, la preservació de la tradició i l'especialització dirigida a l'excel·lència com a trets distintius del territori.


CONVENCIÓ DE PACIFICO CONGRESOS EN SITGES

El Barcelona Province Convention Bureau va col·laborar el passat desembre amb el Sitges Convention Bureau a la organització de la convenció 2012 de Pacífico Congressos. La vila de Sitges va acollir aquesta convenció anual de Pacifico Cogresos, departament de turisme de negocis de Grupo Pacifico. Aquesta és una de les agències organitzadores de congressos més important a nivell nacional, amb una trajectòria de 28 anys i amb oficines a Barcelona, Madrid i Saragossa. La seva activitat principal son els congressos de petit i mitjà format que són els més adients per les destinacions de la província de Barcelona. Hi van participar uns 35 comercials de tot l'estat espanyol. La trobada va incloure una tarda de reunions i un dia de famtrip amb visites d'inspecció i programa social per conèixer la destinació i la oferta complementària de les comarques de Garraf i Penedès. Entre altres espais, es van visitar els membres del BPCB Finca Mas Soler i Caves Vilarnau.


CINC NOUS ASSOCIATS EN EL BARCELONA PROVINCE CONVENTION BUREAU

Des d l¿1 de juliol El Barcelona Province Convention Bureau compta amb cinc nous associats que reforcen la seva oferta en espais singulars, serveis complementaris i activitats outoor a la província de Barcelona. El Circuit de Catalunya i el celler Alta Alella entren a formar part de l¿oferta d¿espais singulars del BPCB. En la categoria de serveis complementaris s¿han adherit Alsaund, especialistes en il¿luminació i so per a esdeveniments, ubicats al Maresme, i Sagalés, empresa del Vallès Oriental amb una llarga trajectòria com a proveïdors de transport col¿lectiu de viatgers. Oxygen Events ha estat la nova incorporació per a activitats de team building i incentius a la Platja de Castelldefels. Amb aquests cinc nous membres, el Barcelona Province Convention Bureau amplia les possibilitats de servei al territori provincial, per a l¿organització de Congressos, Convencions , Reunions i Incentius.


WORKSHOP A FRANKFURT

El passat 24 d'abril el Barcelona Province Convention Bureau va participar a un workshop a la ciutat de Frankfurt, organitzat pel Catalunya Convention Bureau, A través del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Alemanya, es va convocar a un grup de 16 organitzadors locals entre agències, corporacions i associacions per presentar-los l'oferta de recursos i serveis per a reunions a Catalunya. L'acte va tenir lloc per la tarda a l'Hotel Intercontinental i va consistir en un workshop sense agendació, seguit d'una presentació de la destinació Catalunya i del CCB. Posteriorment es va realitzar un sorteig de premis i es va oferir un sopar.Agenda

Comparteix:

Nom de l'acte

Dates

Espai

Municipi

Dreceres

Sol·licitud d'adhesió Barcelona és molt més Guia professional
Diputació de Barcelona | Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
Travessera de les Corts, 131-159 08028 Barcelona

Diputació de barcelona
Catalunya